Iris Poldervaart

Lak-aan: de actie van Tijn! Nagels lakken voor het goede doel

22 december 2016

De kerstsfeer heeft inmiddels ook ons kantoor en huis bereikt. De kerstboom staat klaar, cadeautjes onder de boom en er staan gezellige familie diners op de agenda. Gisteravond reed ik naar huis met mijn drie-jarige zoontje achterin, op de radio: 3FM Serious Request. Al dagen zijn zij bezig, in het glazen huis, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Bedrijven en personen kunnen acties opzetten om zo veel mogelijk geld op te halen. Via deze weg bereikte mij het verhaal en het #Lakaan initiatief van Tijn.

Tijn voor serious requestHoewel Tijn ongeneeslijk ziek is en zijn levensverwachting minder is dan een jaar, wil hij zich samen met zijn ouders inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Serious Request en aandacht te vragen voor zijn ziekte DIPG (hersenstamkanker). Hij wil mensen uitdagen om hun nagels te lakken (en gelakt te laten tot kerst) en 1 euro te doneren, of 10 euro te doneren aan zijn actie voor Serious Request. Dit alles onder het mom van ‘Lak aan DIPG’.

Hoe bijzonder van zo’n jong mannetje, maar ook zijn ouders, om zich in deze onvoorstelbaar moeilijke tijd in te zetten voor een ander. Ik heb zelf een zoontje en kan mij zoiets gewoonweg niet voorstellen. Wij kunnen dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan, net als de rest van Nederland! Gisteravond hebben wij dan ook een donatie gegeven, en zijn begonnen met het lakken van nagels. Inmiddels staat de teller van deze actie van Tijn op €468.553 en iets in mij zegt dat daar nog flink wat bovenop zal komen!

Wat is er nou een mooiere kerstgedachte dan deze grote kleine man jouw steun te geven! Dus lak je nagels en doneer aan: LAK-AAN 

Fijne feestdagen,

Iris x

Categorieën