Iris Poldervaart

Kristen Stewart is het gezicht van het Gabrielle Chanel parfum

10 mei 2017

Breaking: Kristen Stewart is het gezicht van het nieuwe Gabrielle Chanel parfum.

Dat maakte Chanel vandaag bekend. De geur, uiteraard vernoemd naar de oprichter van het modehuis, zal later dit jaar gelanceerd worden.

Kristen schittert daarnaast in een korte film voor het parfum, geschoten door regisseur Ringan Ledwidge. Helaas moeten we daarvoor nog wel even geduld hebben; deze campagne zal pas vanaf september te zien zijn.

Kristen Stewart x Chanel

Een enorme verrassing is de aanstelling van Kristen Stewart natuurlijk niet. Kristen is al sinds 2013 ambassadeur van Chanel, en werd in 2016 benoemd tot het gezicht van Chanel Beauty. Momenteel is ze te zien in de campagne voor de nieuwe Gabrielle Chanel tas.

Wat we precies van het nieuwe parfum kunnen verwachten blijft nog even gissen, maar wat we wel weten is dat de geur werd samengesteld door parfumeur Olivier Polge in samenwerking met de CHANEL Fragrance Creation and Development Laboratory. Dat belooft alvast veel goeds.

Voorlopig zullen we het nog even moeten doen met een voorproefje: Kristen Stewart in de ietwat mysterieuze campagnevideo voor Chanel’s Gabrielle tas. Enjoy!

#TheCHANELGABRIELLEfragrance

#GabrielleChanel

Beeld: Chanel

Categorieën