Iris Poldervaart

Kim Kardashian en Kanye West voor de lens van Karl Lagerfeld

28 juli 2016

Voor het septembernummer van Harper’s Bazaar hebben global fashion director Carine Roitfeld en Karl Lagerfeld de handen ineengeslagen. Samen produceerden ze ICONS, een jaarlijks terugkerende modeserie in Harper’s Bazaar. Carine was verantwoordelijk voor de styling, en Karl kroop voor de gelegenheid in de rol van fotograaf. Onderwerp van de serie? Niemand minder dan ‘s werelds most loved, most hated power couple: Kanye West en Kim Kardashian West.

Natural blonde Kim

Naast de fotoshoot bestaat het ICONS segment ook uit een interview, waarin Kim en Kanye flink wat persoonlijke informatie uit de doeken doen. Zo laat Kim weten dat ze eigenlijk gewoon een blondine is. Soort van. Ze zegt: “Ik ben natuurlijk een brunette, maar van binnen ben ik blond. Blonde Kim is een alter ego en ik hou van haar vibe”.  Ook Kanye is openhartig: “Ik hou dus helemaal niet van denken. Ik denk dat mensen graag denken dat ik graag veel denk. En dat is niet zo. Ik hou helemaal niet van denken”. Over Kim’s veelbesproken nude selfies zegt hij: “‘Als Kim haar lichaam niet zou laten zien, zou dat hetzelfde zijn als dat Adele niet zou zingen”. Kortom, een artikel vol met typische Kim-en-Kanye-pareltjes.

Het septembernummer van Harper’s Bazaar ligt vanaf 16 augustus in de winkel. Een preview van de shoot vind je nu alvast op harpersbazaar.nl

Tekst: Anna van der Griend
Beeld: Karl Lagerfeld voor Harper’s Bazaar.

Categorieën