Iris Poldervaart

Hot now! Één van de haartrends 2015; hair glitter

6 juli 2015

Hot now: Hair Glitter!

Bye bye hair chalk! De nieuwste buzz, en één van de haartrends 2015, in haarland is glitter gel. We zagen het al een beetje tijdens de catwalk shows van S/S 2015, maar dankzij Miley Cyrus en Rita Ora is het de partylook du moment. Festival anyone?

Het doet misschien een beetje denken aan die plakkerige Barbie-gel van vroeger, maar met deze nieuwe generatie, rijk gepigmenteerde glittergel creëer je de meest funky metallic looks. En je wast het er met warm water en shampoo gewoon weer uit.

How to wear?

Ga voor kleine details, zoals alleen glitter langs je scheiding of haarlijn, of ga voor glitters all over met een slick back look. Rita Ora’s hairstylist Chris Appelton maakte bijvoorbeeld een sexy ‘finger wave’ langs haar haarlijn met enkele strengen met paarse glitter en Miley Cyrus zagen we tijdens amfAR’s Sixth Annual Inspiration Gala met een edgy glitter-vlecht-mohawk combo in hot red. Deze ultra coole looks lijken toch in geen velden of wegen meer op die beglitterde kuiven van de nineties. We love!

Lees hier een interview met het brein erachter!

Tekst: Emma Wagenaar

 

Categorieën