Iris Poldervaart

De beste Zomer-proof make-up

7 mei 2018

Om goede zomer-proof make-up te vinden ben je altijd wel even bezig. Want wat blijft nou goed zitten en wat zorgt nou voor een goede look? Wij hebben onderzoek gedaan naar goede zomer-proof make-up en voor jou een top 3 gemaakt.

 

  1. Mascara

De nieuwe mascara van Charlotte Tilbury is zeker een aanrader. Want de Best-selling Legendary Lashes Volume 2 mascara is vlek- en ook vochtbestendig. Dit is natuurlijk hartstikke handig voor de zomer. De mascara geeft ze ook 500% meer volume en is een boost voor je wimpers. De mascara hoef je zelfs niet bij te werken want hij gaat heel de dag mee.

De Best-selling Legendary Lashes wordt al veel geprezen door niemand minder dan Kim Kardashian. Eerder deze week werd het vernieuwde product aangekondigd op het Instagram-account van de celebrity.

En natuurlijk hebben wij ook gekeken naar de reviews van dit product en die zijn zeker goed want:

  • 96% is het erover een dat de wimpers langer lijken.
  • 97% is het erover eens dat het je een klaarwakker look geeft.
  • 96% is het erover eens dat de mascara langdurig meegaat.

Dus voor een goede zomer-proof mascara raden wij zeker aan om de Best-selling Legendary Lashes Volume 2 mascara van Charlotte Tilbury te gebruiken.

 

  1. Oogschaduw

Nog opzoek naar een mooie oogschaduw voor deze zomer? Probeer dan de nieuwe Long-Wear Sparkle Stick van Bobbi Brown.

Deze oogschaduw zorgt voor opvallende en schitterende ogen. Deze oogschaduw sticks zijn geïnspireerd door de Cult-Favorite Long-Wear Cream Shadow Stick van Bobbi Brown. De nieuwe formule met multidimensionale parels garandeert een prismatische afwerking. Dit zorgt voor een sprankelend effect rond de ogen. Met een unieke geltechnologie op waterbasis met blijvende kracht, blijft deze oogschaduw de hele dag mooi zitten.

Het gelsysteem bestaat voor 40% uit water en vormt een slijtvaste film die na aanbrengen afkoelt en zorgt voor een flexibele, duurzame kleur die op zijn plaats blijft. De slijtvaste stick met lange levensduur droogt snel en blijft tijdens het dragen goed zitten. Dus dit is zeker een aanrader als zomer-proof oogschaduw.

  1. Lip Balm

Zachte en verzorgde lippen zijn natuurlijk een must have voor de zomer. Het plaatje is natuurlijk pas perfect als de lip balm ook aansluit op je look. De Eos Shimmer Lip Balm collectie voldoet aan al deze eisen. Deze Lip Balm is er al in de kleuren Sheer Pink, Pearl en Coral en zijn al bekend bij alle grote beauty lovers.

 

Maar in 2018 komt eos met een limited edition genaamd eos Shimmer Iridescent Lip Balm, met als kleur ultraviolet.  De balsem transformeert na het aanbrengen in een lichte en fellere kleur roze, afhankelijk van hydratatie en de natuurlijke huidskleur van de drager.

Dit komt door de geavanceerde kleurtechnologie die een unieke kleur gloss produceert zodra het in contact komt met de lippen. De combinatie van kleurpigmenten en natuurlijke micadeeltjes creëren een weerspiegelende glitter. Door de rijke Shea Butter, voedende jojoba olie en een antioxidant van vitamine E zijn je lippen verzekerd van intensieve hydratatie.

De kleur ultraviolet doet het goed dit jaar. De kleur werd benoemd tot Pantone’s Color of the Year 2018 en ook als haarkleur zien we de tint veel terug dit voorjaar. Dat is ook te zien in het volgende artikel

Dit maakt de EOS Lip Balm Shimmer Iridescent een musthave deze zomer voor iedere beauty lover!

Deze top 3 zomer-proof make-up zorgt ervoor dat jij ready bent voor de zomer.

Nog meer tips of leuke verhalen? Kijk verder op ons magazine!

 

Categorieën