Iris Poldervaart

Elke dag prijs: de 10 mooiste beauty adventskalenders

25 november 2016

Kerst is een tijd van geven en van krijgen. En, als het aan ons ligt, nóg een beetje krijgen. Dat zit wel goed met deze adventskalenders. Want een adventskalender betekent niet één, maar wel 24 cadeautjes. Vanaf het begin van december tot aan kerst heb je dus elke dag wel iets om vrolijk van te worden. En hoewel wij dol zijn op de versies met chocola die we kennen van vroeger, worden we nog net iets gelukkiger van de varianten met make-up en andere beauty mini’s. Omdat we weten dat we hier zeker niet alleen in zijn, verzamelden we de 10 mooiste beauty adventskalenders. Dan kunnen we alleen niet beloven dat we niet alle 24 vakjes in één keer openmaken.

Rituals 
Rituals ziet aftellen tot kerst als – hoe kan het ook anders – een betekenisvol ritueel. En dat ritueel wordt nog net een stukje leuker als daar elke dag een cadeautje bij komt kijken (€49).

The Chair beauty adventskalender RitualsThe Body Shop
De Body Shop brengt dit jaar niet één, maar wel drie adventskalenders uit. Je kunt kiezen uit de 24 Happy Days Advent Calendar (€75), 24 Happy Days Deluxe Advent Calendar (€100), en de 24 Happy Days Ultimate Advent Calendar (€115). Nog mooier: een deel van de opbrengst gaat naar de World Land Trust, een organisatie die dieren en regenwouden in Vietnam beschermt.

The Chair beauty adventskalender The Body ShopH&M
Elke dag van de maand een ander kleurtje op je nagels? Kan gewoon met de H&M adventskalender, waarin 24 verschillende nagellakjes zitten. Toch jammer dat je maar een beperkt aantal nagels hebt… (€39,99)

The Chair beauty adventskalender HML’Occitane 
Shower gel, handcrème, gentle toner… Je vindt alle favorieten en klassiekers van L’Occtine in één kalender. Ook fijn: de kalender is ontworpen door Kanako, een Japans-Franse illustratrice die enorm schattige tekeningen van Parijs maakt (€45).

The Chair beauty adventskalender l'occitaneCharlotte Tilbury 
In deze kalender zitten geen 24, maar 12 cadeautjes. Maar dat zijn dan ook wel meteen héél mooie cadeautjes. Full size lipsticks en mini mud masks? Laat die 12 days of Christmas maar komen (€195).

The Chair beauty adventskalenders Charlotte TilburyClinique 
Van huidverzorging tot make-up en parfum, in deze adventskalender vind je mini’s van alle bestsellers van Clinique, waaronder het bekende 3-stappen huidverzorgingsplan (€69).

The Chair beauty adventskalender CliniqueDiptique
ultra-luxueuze geurkaarsen, de beste verzorgingsproducten… Kortom, alles wat je nodig hebt om van december een heel mooie maand te maken. Klein aandachtspuntje: deze kalender is vooralsnog niet bij Skins in Nederland verkrijgbaar. Dan maar een lieve brief schrijven aan een Engelse of Franse Santa? (€300)

The Chair beauty adventskalenders diptiqueJo Malone
Deze adventskalender is precies wat je in huis wil hebben in december (of eigenlijk het hele jaar door): Brits, classy en vooral heel lekker ruikend (€320).

The Chair beauty adventskalender Jo MaloneDouglas 24 Magic Moments 
Eén kalender vol met al je favoriete Douglas merken, van Eos tot Starskin. Jij hoeft de rest van de maand de deur niet meer uit (€29,95).

The Chair Beauty adventskalenders douglasMolton Brown Scented Luxuries 
Is er iets meer ‘kerst’ dan het klassieke groen-rode design van de Molton Brown adventskalender? Dat dachten wij ook niet. Vol met leuke dingen als douchegels, bodylotions en geurkaarsen. Wat zal jouw huis lekker ruiken deze kerst (€185).

The Chair beauty adventskalenders molton brown

Wat zijn jouw favoriete beauty adventskalenders?

Categorieën