Georgien Modijefsky

Coming Soon: YSL Volupté Tint-In-Balm

14 januari 2017

Als een make-up product belooft ook nog te verzorgen, zijn wij er als de kippen bij. Wie wil er nou bijvoorbeeld niet een mascara die je wimpers langer maakt of een foundation die je huid verbetert? Yves Saint Laurent vond dit ook en kondigt hun nieuwe lijn Volupté Tint-In-Balm aan, die niet alleen je lippen een mooi kleurtje geeft, maar ze óók nog eens verzorgt.

tint-in-balm

Kleur en verzorging

Een “match made in make-up heaven”. De YSL Volupté Tint-In-Balm is één product met twee werkingen. De buitenste rand van de lippenstift geeft een transparante maar levendige kleur. In het midden zit het lippenvormige hart van de lippenstift, met een voedende en verzorgende balm. Twee vliegen in één klap!

Jouw lippen, maar beter

De Volupté Tint-In-Balm is beschikbaar in drie kleurcategorieën die je lippen niet maskeren, maar complimenteren. Zo heb je “Me but Flirtier”, “Me but Sexier” en “Me but Hotter”. In elke categorie zijn er vier lippenstiften met bijpassende namen. Denk bijvoorbeeld aan Call Me Rose, Catch Me Orange en Desire Me Pink.

tint-in-balm

Het gezicht van deze lijn is model Staz Lindes. Met haar rebelse rock-look is zij moeiteloos sexy in de nieuwe Volupté Tint-In-Balm campagne.

De Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Balm is vanaf april 2017 verkrijgbaar bij alle YSL verkooppunten voor €37,50.

Beeld: Yves Saint Laurent

Categorieën