Iris Poldervaart

Clinique Crayola Chubby Sticks: creatief met kleur

7 april 2017

Heel goed make-up nieuws: de vrolijke Clinique Crayola Chubby Sticks zijn binnenkort ook te koop in Nederland.

Clinique Crayola Chubby Sticks: ultieme nostalgie

Denk jij nog wel eens verlangend terug naar de tijd dat je vol overgave kon knutselen en kleuren? Wij in ieder geval wel. Vaak nemen we make-up veel te serieus, vinden we. Nergens voor nodig, want beauty kan juist ontzettend leuk en creatief zijn. Dat vond Clinique ook; het cosmeticamerk ging een samenwerking aan met Crayola en wint daarmee wat ons betreft meteen de prijs voor vrolijkste make-up product van het jaar.

Hoewel een samenwerking tussen een beautymerk en de maker van knutselkrijtjes op het eerste gezicht misschien niet heel vanzelfsprekend is, passen de twee merken eigenlijk perfect bij elkaar. Zowel Clinique als Crayola staat voor creativiteit, verrassingen en onbegrensde mogelijkheden. Met deze collectie willen de twee merken kleur op een vernieuwende, speelse manier tot leven brengen.

Tickle Me Pink

En dat is zeker gelukt. De limited edition collectie bestaan uit 10 vrolijke, draagbare kleuren die nog niet eerder als Chubby Stick verkrijgbaar waren. De verpakking lijkt sprekend op die van het klassieke krijtje, terwijl de lippenbalsem zelf net zo fijn en comfortabel is als je gewend bent van de Clinique Chubby Stick. Ook de namen van de kleuren beloven veel goeds: Mango Tango, Tickle Me Pink, Mauvelous en Razzmatazz wil je toch gewoon direct op je lippen hebben?

De limited edition Chubby Sticks waren al een paar maanden verkrijgbaar in de Verenigde Staten en Engeland, maar nu komen de lippenbalsems eindelijk ook naar Nederland! De Clinique Crayola Chubby Sticks (€21,50 p.s.) zullen vanaf half april voor een beperkte tijd verkrijgbaar zijn bij De Bijenkorf en via www.clinique.nl.

Ook zo benieuwd wat je van de samenwerking tussen Clinique en Crayola kunt verwachten? Hieronder kan je alvast je favoriete kleuren uitzoeken.

The Chair clinique crayola chubby sticks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beeld: Clinique

Categorieën