Esmee Ames

Claw clips – De trend van dit moment!

3 juni 2022

Claw clips, het haar accessoire die sinds de lockdowns niet meer weg te denken. Celebrities als Bella Hadid en Dua Lipa zijn groot fan.

Onze eigen Iris Poldervaart, Brand Director & partner van The Color salons is haar eigen haar accessoire lijn gestart. Met [i] biedt zij een breed assortiment van hoogwaardige claw clips, zijde scrunchies een meer biedt zij elegante en stijlvolle lijn.

“Als partner & Brand Director van The Color Hair Coloring salons voelde ik de behoefte voor een vrouwelijk en duurzamer haaraccessoires label. Het afgelopen jaar heb ik gewerkt aan een collectie haaraccessoires die past bij alle outfits en verschillende gelegenheden, voor elke vrouw en haartype. [i] brengt verschillende 100% mulberry zijden scrunchies, oversized en in een medium size. Maar ook celluloseacetaat claw clips. Deze clips zijn geïnspireerd op de jaren ’90 en milieuvriendelijk”

Om deze lancering te vieren, delen wij graag een speciale kortingscode. Zorg dat je de code: Thecolorsalons25 gebruikt tijdens de check out, of klik op onderstaande link om te shoppen dan word de korting gelijk eraf gehaald

i wear i The River claw clip

Onze favoriete item, delen wij graag met je. Onze top 3:

  1. The Sky Butterfly claw clip
[i] wear i The Sky butterfly claw clip

2. The Kate Silk scrunchie

The Kate silk scrunchie medium

3. The Carolyne headband

The Carolyne headband light tortoise

Over [i]

[i] is een elegant, stijlvol haaraccessoires label uit Amsterdam. Wij geloven in investeren in kwalitatieve en duurzame haaraccessoires die door alle seizoenen heen bij je garderobe passen. Met diademen, claw clips en 100% zijden scrunchies om elke outfit voor elke gelegenheid te upgraden.

Over Iris

Geboren in 1981 in Saoedi-Arabië als enige dochter van expats, verhuisde ze op vierjarige leeftijd naar Hellevoetsluis, Nederland. Ze ging op 17-jarige leeftijd naar het Grafisch Lyceum Rotterdam en rondde op 21- jarige leeftijd Grafisch Mode Vormgeven af. Nadat ze tijdens haar traineeship bij Douglas meer had geleerd over management, begon ze bij een reclamebureau. Na de verhuizing naar Amsterdam vond ze haar eerste droombaan als Press officer voor Tommy Hilfiger Nederland. 3,5 jaar later starte ze PR Éclat, een boutique fashion PR-bureau. Ze werkte voor klanten en vertegenwoordigde hun modelabels, zoals; Tommy Hilfiger Europa, ESCADA en Karl Lagerfeld. Naast deze klanten ging ze aan de slag met haar partner Jeffrey Janssen. Op projectbasis creëerden ze samen een uniek fashion & hair event genaamd; BOUTIQ.

In 2013 na de geboorte van hun eerste kind zijn ze samen hun bedrijf begonnen; The Chair Het hair & beauty platform met meer dan 50.000 bezoekers per maand. Door het platform realiseerde Jeffrey en Iris dat een specifieke interesse was in haarkleuring. En zo werd The Color – de eerste haarkleur salon van Nederland in 2016 gestart, op de van Woustraat 121, in Amsterdam. Sinds 2020 is The Color een franchiseorganisatie en zijn er 7 The Color Salons door heel Nederland. Als mede-eigenaar is ze nog steeds zeer betrokken en verantwoordelijk voor alle branding, marketing en communicatie.

Bekijk de gehele collectie op: iweari.com

Categorieën