Esmee Ames

Charlotte Tilbury presenteert: The Hollywood Flawless Filter

6 maart 2018

Ze is al meer dan twintig jaar de vaste make-up artist van beroemdheden zoals Kate Moss, Kim Kardashian en Sienna Milller. We hebben het over Charlotte Tilbury, de allerbeste make-up artist ter wereld. Als er iemand is die weet welke rol cosmetica in Hollywood heeft, is het Carlotte Tilbury wel. Samen met haar kennis over cosmetica brengt de powervrouw een nieuw product op de markt. Maak kennis met de Hollywood Flawless Filter.

Op onze Instagram feed zien we regelmatig onze favoriete beroemdheden terugkomen met een perfecte glow op hun gezicht. Wij vragen ons regelmatig af hoe die beroemdheden aan die perfecte glow komen. Of beter gezegd: hoe Charlotte Tilbury die glow aanbrengt. De zoektocht naar dát magische product is lang, maar het geheim wordt nu eindelijk bekend gemaakt. Tijdens de London Fashion Week werd het product geïntroduceerd tijdens de show van Temperley London. Deze show werd afgesloten door topmodel Arizona Muse die als een soort Instagram filterover de catwalk liep met de Hollywood Flawless Filter op haar gezicht. Het product heeft ook de topmodellen van Nederlandse bodem bereikt. Ook Romy Schonberger liep mee in de show. En gelukkig is dit product niet alleen voor de topmodellen bedoeld, maar kan ook jij, als consument, voortaan over straat met een Instagram filter over je gezicht.

Hollywood Flawless Filter

Charlotte verklapt haar geheim met de Hollywood Flawless Filter. Een product dat Instagram filters overbodig maakt en je dié perfecte glow geeft die je favoriete beroemdheden ook hebben. Dit innovatieve product brengt een filter op je huid aan, waardoor je huid een stuk gezonder lijkt. Het product bevat een uniek parelmoer extract uit Azië dat de huid hydrateert, verlicht en verzacht. Het product is geïnspireerd op populaire Instagram filters die ervoor zorgen dat het licht op de goede manier op je gezicht valt. Een Instagram filter is dus voortaan overbodig! Je kunt het product onder je foundation als primer gebruiken om voor een subtiele glow te gaan. Wil je meer een extra glow? Dan kan het product ook bovenop je foundation te gebruiken zijn.

Vanaf nu verkrijgbaar!

De Hollywood Flawaless Filter is in zeven verschillende tinten verkrijgbaar. Je kunt het wonderproduct verkrijgen via charlottetilbury.com en in story bij de Charlotte Tilbury counters in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Het product zou te koop zijn voor €40,00 per stuk. Shoppen maar!