Iris Poldervaart

Charlotte Tilbury make-up nu ook verkrijgbaar in Den Haag

15 november 2016

Heugelijk beauty nieuws: Charlotte Tilbury make-up is vanaf nu – naast Amsterdam en online – ook in Den Haag verkrijgbaar. Ligt jouw verlanglijstje al klaar?

Wij konden ons geluk al niet op toen Charlotte Tilbury afgelopen lente haar allereerste Nederlandse beauty counter in de Bijenkorf in Amsterdam opende, en nu hebben we zo mogelijk nog beter nieuws: het make-up merk opende begin deze maand haar tweede shop, en wel in de Bijenkorf in Den Haag.

The power of make-up

En dat is natuurlijk heel fijn voor iedereen die wel gek is op de beauty producten van Charlotte Tilbury (wie niet?) maar voor wie Amsterdam niet bepaald naast de deur ligt. Charlotte zelf laat weten: “Amsterdam is een ‘make-up Mekka’ en vrouwen in Nederland begrijpen de ‘power of make-up’, ik ben dus ontzettend trots en vereerd een tweede shop te hebben geopend in de Bijenkorf Den Haag er daarmee mijn make-up revolutie te vervolgen”.

Tilbury Transformations

Net als in de shop in Amsterdam, kun je ook in Den Haag terecht voor een unieke Charlotte Tilbury make-up sessie, van een lesje ‘quick tricks’ tot een heuse ‘Tilbury Transformation’. Charlotte gelooft immers dat alle vrouwen het verdienen er geweldig uit te zien: “We leven in een wereld waar vrouwen nergens tijd voor hebben. Ik heb de producten en tools voor vrouwen zonder tijd”. Aha, no excuses dus.

Inderdaad, heel goed nieuws met de feestdagen in zicht. De Charlotte Tilbury counter in de Bijenkorf Den Haag is nu geopend. Je vindt hem op de begane grond van het warenhuis. Online shoppen kan natuurlijk ook nog steeds via De Bijenkorf en CharlotteTilbury.com.

Categorieën