Iris Poldervaart

Charlotte Tilbury komt naar Nederland

17 maart 2016

Als je een echte make-up liefhebber bent, dan rinkelt de naam Charlotte Tilbury waarschijnlijk wel een belletje. Niet zo gek, want Charlotte is al jarenlang één van de beste en meest bekende make-up artists ter wereld. Zo werkte ze al met celebs als Blake Lively, Jennifer Lawrence, Rihanna, Gigi Hadid en zussen Kim Kardashian en Kendall Jenner, om maar een paar namen te noemen. Daarnaast heeft Charlotte haar eigen make-up lijn en heeft ze sinds juni 2015 zelfs een eigen winkel in Londen. Een echte legende in de beauty bizz dus.

Charlotte Tilbury’s filosofie is simpel: ze gelooft dat elke vrouw net zo mooi kan zijn als de vrouwen die je ziet op je tv en bioscoopscherm. Ze wil elke vrouw de mogelijkheid geven om de mooiste versie van zichzelf te worden door ze de beste producten, tools en technieken mee te geven en daarmee het vertrouwen om de controle over hun leven in eigen hand te nemen. Iets waar wij bij The Chair helemaal achter staan.

Het goede nieuws: vanaf nu is deze red carpet confidence ook voor ons Nederlandse vrouwen weggelegd. Vanaf deze maand zijn de producten uit Charlotte Tilbury’s make-uplijn namelijk ook hier verkrijgbaar. Over deze stap zegt Charlotte zelf: “Ik wil al mijn rode loper huidverzorging- en make-up geheimen met de Nederlandse vrouwen delen, en ze daarmee zelfverzekerder maken. Ik zeg altijd: ‘Geef een vrouw de juiste make-up en ze kan de wereld te veroveren.’ Als je er goed uitziet, je goed voelt, reageert de wereld op een positieve en krachtige manier op je.” En zo is het.

Je kunt de collectie nu al online shoppen via de webshop van de Bijenkorf en op CharlotteTilbury.com. Probeer je de producten liever zelf uit in de winkel? Dat kan: vanaf 31 maart vind je de Charlotte Tilbury counter in de Bijenkorf in Amsterdam. En het wordt nog mooier: op donderdag 7 april opent Charlotte Tilbury deze counter zelf en het belooft een groots feest te worden. Zorg dus dat je er – net als wij – bij bent, want dit wil je niet missen!

The Chair Charlotte Tilbury makeup

 

Tekst: Anna van der Griend
Beeld: Self

Categorieën