Iris Poldervaart

Burberry Beauty lanceert campagne met dochter Jude Law

17 januari 2017

Iris Law is het nieuwe gezicht van Burberry Beauty.

In de voetsporen van Cara

De dochter van Jude Law en Sadie Frost haalt hiermee haar eerste beauty deal als model binnen. De 16-jarige Iris schittert in de eerste campagne voor de nieuwe Burberry Beauty Liquid Lip Velvet, een nieuwe lijn vloeibare matte lipsticks die het merk eerder deze maand lanceerde. Iris treedt hiermee in de voetsporen van onder anderen Cara Delevingne, Jourdan Dunn, Lily Donaldson en Rosie Huntington-Whiteley; zij stonden al eerder model voor Burberry Beauty.

Britse attitude

Burberry chief creative en chief executive officer Christopher Bailey is erg te spreken over de Iris en de campagne. Hij laat weten dat Iris Law dankzij haar “aanstekelijke creatieve energie” en “authentieke Britse attutide” de perfecte aanwinst voor de Burberry-familie is. Ook voor Iris zelf is de samenwerking een droom die uitkomt. “Ik vind het mooi dat Burberry jong Brits talent steunt en het is geweldig om jezelf te kunnen zijn, maar ik vond het ook fijn om deze transformatie en het hele creatieve proces mee te maken.

Lily-Rose en Kaia

Iris Law is niet de enige celebrity telg die het momenteel goed doet als model. Ook Cindy Crawford’s 15-jarige dochter Kaia Gerber boekt succes als het gezicht van Marc Jacobs Beauty en Lily-Rose Depp, de 17-jarige dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis, is momenteel te zien in de campagne van Chanel’s nieuwe geur Chanel No. 5 L’Eau.

Make-up artist en Burberry Beauty consultant Wendy Rowe deed de make-up voor de campagne. Bij Iris gebruikte ze de Burberry Liquid Lip Velvet in de klassieke rode kleuren Military Red en Oxblood.

the-chair-burberry-beauty-2Beeld: Burberry Beauty via WWD

 

Categorieën