Iris Poldervaart

Brace yourselves: er komt een Game of Thrones make-up lijn

9 januari 2017

Altijd al jaloers geweest op de wenkbrauwen van Daenerys of de lippenstift van Melisandre? Dan hebben we goed nieuws: er wordt momenteel gewerkt aan een heuse Game of Thrones make-up collectie. That’s right, make-up is coming…

Kwasten van Valeriaans staal

Het Amerikaanse Storybook Cosmetics heeft bekend gemaakt dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van een Game of Thrones inspired make-up lijn. De collectie, die we dit jaar kunnen verwachten, zal bestaan uit make-up kwasten (van Valeriaans staal uiteraard), een compact in de vorm van de Iron Throne, een oogschaduwpalette met daarin twaalf kleuren (versierd met het familiewapen van de Starks, inclusief dire wolf) en een aantal lipsticks. Wij zijn nu al fan. Gróót fan. Maar voordat je meteen al je spaargeld opneemt om de hele collectie op te kopen, er is één klein obstakel: voordat de Game of Thrones make-up collectie een feit is, heeft Storybook Cosmetics nog wel goedkeuring van HBO nodig. Maar aangezien het merk daar momenteel druk mee bezig is, hebben wij zo het idee dat dit wel goed moet komen.

Tot die tijd vermaken we ons wel met andere geeky make-up collecties. Dit is namelijk niet de eerste keer dat Storybook Cosmetics zich laat inspireren door de fantasy wereld. Al eerder kwam het merk met een Wizard of Oz oogschaduwpalette en make-up kwasten in de vorm van Star Wars lightsabers en Harry Potter toverstokken.

The Chair game of thrones make-upEn nu maar hopen dat we ons nog vóór het begin van seizoen 7 kunnen opmaken als Cersei. Zeg wat je wil, maar die jukbeenderen zijn fierce.

 

Categorieën