Iris Poldervaart

Bobbi Brown Extra Glow collectie – Get your glow on

9 januari 2018

Mark our words: 2018 wordt het jaar van de glow. Nou is dat op zich niets nieuws – ook in 2017 waren we al flink aan het glanzen – maar de producten waarmee we dat doen worden steeds beter, chiquer en subtieler. Dit jaar laten we de oogverblindende jukbeenderen en grove glitters even voor wat ze zijn en focussen we ons liever op een natuurlijke glow die van binnenuit lijkt te komen. Om je alvast een flink eind op weg te helpen lanceert Bobbi Brown dit voorjaar de Bobbi Brown Extra Glow collectie, een combinatie van nieuwe lanceringen en cult favorieten.  

Een dream team van producten die je stuk voor stuk helpen bij het creëren van een natuurlijke, frisse look: dat belooft Bobbi Brown met deze collectie. Een mooie belofte, en wij kunnen dan ook niet wachten tot we de producten kunnen bemachtigen.

Hierbij alvast een voorproefje:

Extra Illuminating Moisture Balm (€72)

 

Deze lotion zorgt is te gebruiken als primer en huidverzorging in één en zorgt voor hydratatie en een subtiele gloed dankzij minuscule pareldeeltjes. De balm is verkrijgbaar in drie tinten die stuk voor stuk een prachtige doch natuurlijke glans geven.

Extra Lip Tint (€33,50)

The Color bobbi brown extra glow collectie lip tint

 

 

Lippenbalsems saai? Deze variant niet. De hydraterende lip tint verzorgt droge lippen (zo’n fijn kwaaltje waar we tegen het einde van de winter allemaal mee zitten) en geeft een subtiel my lips but better kleurtje. Ook fijn: hij is zo licht dat je hem bijna niet voelt zitten.

Limited Edition Highlighting Powder in Opal Glow (€49,50)

The Color Bobbi Brown extra glow collectie highlighter

 

We mogen dit jaar dat voor een iets natuurlijker glans gaat, dat betekent niet dat we volledig afscheid nemen van poeder highlighters. Want eerlijk is eerlijk: de Limited Edition Opal Glow is té mooi om te laten liggen. De zachtroze tint staat iedereen en geeft een flinke dosis glans af.

Limited Edition Extra Glow Skincare Palette (€57)

The Color bobbi brown extra glow collectie palette

Highlighters zijn hot, skincare is hot, alles-in-één palettes zijn hot… Niet zo gek dus, dat Bobbi Brown dit voorjaar met een limited edition Glow Skincare Palette komt. In dit palette vind je een Extra Face Oil die de droge huid voedt, een Skin Salve met bijenwas en sheabutter die de huid beschermt, en een Extra Soothing Balm voor een natuurlijke glans voor op je huid en lippen.

Meer dan genoeg om heel hebberig van te worden dus. De hele Bobbi Brown Extra Glow collectie is dit voorjaar verkrijgbaar bij verschillende Bobbi Brown counters en en via www.bobbibrown.nl. Voor welke producten ga jij?

 

Categorieën