Georgien Modijefsky

Beauty lessen van Bella Hadid en Dior

24 januari 2017

Niet langer is ze alleen het jongere zusje van Gigi. Bella Hadid is bezig met een gigantische klim naar de top en we lijken haar overal te zien; op catwalks, posters, op internet, in de tijdschriften. Dat kan niet anders dan een druk leven zijn. En wij kunnen niet anders dan ons afvragen: hoe doet ze het toch? Hoe blijft ze er, met het chaotische modellenleven, er zo ontzettend goed uit zien? Samen laten Bella Hadid en Dior hun beauty tips en geheimen.

“Let them think that you have to suffer to be beautiful’. Dat is het motto van de videoserie die Bella Hadid samen met Dior uitbrengt. Wij zien zo voor ons dat ze elke ochtend minstens een uur lang zorgvuldig haar make-up aanbrengt voor die perfecte teint en gezonde glow. Maar niks blijkt minder waar. Zoals Bella laat zien; meer dan twee minuten heeft ze niet nodig.

The Chair Bella Hadid en Dior

Twee minuten!? Inderdaad. En ze legt je nog precies uit hoe ook. In verschillende situaties geeft zij een snelle tutorial van niet meer dan twee minuten met haar favoriete Dior producten. Denk bijvoorbeeld aan vlak voor een date, voor het uitgaan en tijdens een snel ritje met de lift (ja, zo snel kan je dus je make-up op doen). Of wanneer je al over vijf minuten ergens moet zijn en je nog in je handdoek rondloopt (het overkomt ons allemaal). Hadid laat zien hoe je binnen twee minuten de deur uit kan, zonder er als een puinhoop uit te zien (yes please!).

Ook zien we de producten die Bella gebruikt om deze looks te bereiken. Bijvoorbeeld de exfoliërende lippenbalsem Lip Sugar Scrub, de Lip Glow lippenstift, de Forever Fluid Foundation en de Nude Air Luminizer.

The Chair Bella Hadid en Dior

Ben jij nou ook zo nieuwsgierig geworden? Bekijk de video serie met de beautytips van Bella Hadid en Dior hier!

 

Beeld: Dior