Iris Poldervaart

Beauty Hot Shot: Biolage R.A.W. Color Care

6 april 2018

The Color verwent je elke maand met een oogstrelende BEAUTY HOT SHOT, waarbij fotograaf Kyla Elaine de mooiste beauty producten van het moment op een bijzondere manier in de spotlight zet. Deze maand: de nieuwe Biolage R.A.W. Color Care producten, speciaal voor jouw gekleurde haar.

Benieuwd naar de nieuwe Biolage R.A.W. Color Care lijn? Dat komt goed uit! Want de producten zijn niet alleen te koop in de shop, je kunt ze ook nog eens gratis scoren! Hoe dan? De eerste 100 nieuwe klanten die vóór 1 juni een afspraak maken, ontvangen een gratis Biolage R.A.W. Color Care travel set. En dat is niet alles, want daarnaast krijg jij als nieuwe klant ook nog eens 20% korting op je eerste afspraak bij The Color. Let op: deze aanbieding geldt alleen als je nog geen klant bent van The Color salons.

Uiteraard hebben we voor bestaande klanten ook een leuke actie: maak vóór 15 mei een afspraak en ontvang een gratis Acidic Milk Rinse: dit is een salon treatment die na het kleuren de pH-waarde van je haar herstelt en zorgt voor zachter, gladder en glanzender haar.

Vermeld bij het maken van je afspraak #TheColorlovesBiolageR.A.W.ColorCare.

Boek nu direct je afspraak bij één van de salons.

Shop hier de volledige Biolage R.A.W. lijn. Vandaag besteld is morgen in huis!

_____________________________________________________________________

Q&A met Kyla Elaine

Q: Wat vind je zo fascinerend aan fotografie?

“Fotografie leert me om anders naar dingen te kijken. In plaats van een parfumfles gewoon te zien als een verpakking voor vloeistof, kijk ik meer naar de manier waarop de flacon met het licht speelt. Of hoe het toevoegen van bepaalde props er een extra luxe – of juist heel bevreemdend – gevoel aan kan geven. Ik probeer het op een manier te fotograferen die nog niet eerder is bedacht. Het motiveert me om me elke dag te vernieuwen.”

Q: Wie zijn je grote voorbeelden?

“Irving Penn, Helmut Newton en Erwin Frotin.”

Q: Wat vind je zo leuk aan beauty productfotografie?

“Ik ben best een control freak. I houd er van om dingen precies zo neer te kunnen zetten zoals in mijn hoofd en van hoe de vormen en texturen van beauty producten zich vertalen naar een foto.”

Q: Waar haal je inspiratie uit?

“Licht. Het in staat zijn om het in een studio zo te manipuleren dat het precies doet wat ik als beeld voor ogen had geeft zo’n machtig gevoel.”

Q: Wat betekent beauty voor jou?

“Kracht, zelfvertrouwen en vastberadenheid.”

Q: Wat zijn je favoriete beauty producten?

“Mijn wimperkruller, blush van NARS en M.A.C’s Woodwink eyeshadow.”

Q: Wie of wat zou je nog eens heel graag willen fotograferen?

“Tot nu toe fotografeer ik dingen op vrij kleine schaal (enkele dingen of kleine producten). Ik zou heel graag iets gigantisch groots doen, op een super grote set met ladingen props.”