Iris Poldervaart

Beauty Expert Amanda Rijff | Interview

23 november 2016

Bij het prachtige Hoxton Hotel in hartje Amsterdam ontmoetten wij make-up artist en beauty expert Amanda Rijff. Met al meer dan 10 jaar ervaring als make-up artist hebben we aardig wat vragen die we haar willen stellen…

Amanda Rijff’s flawless face

Amanda is een specialist in de flawless face, een make-up techniek waarbij ze de pluspunten van het gezicht benadrukt en de “imperfecties” op een subtiele manier verhult. Niet alleen kan ze haar klanten deze flawless face geven, ook leert ze als beauty coach klanten door het hele land hoe ze zelf het beste hun make-up kunnen aanbrengen, gebaseerd op wat hen het beste staat. Naast make-up artist en beauty coach is Amanda ook nog beauty journalist. Zo schrijft zij bijvoorbeeld voor LXRY Magazine en heeft ze haar eigen platform Fabelish.com, waar ze tips en tricks geeft, reviews doet en je op de hoogte houdt van nieuwe producten en merken.

Wij vroegen Amanda naar haar ultieme beauty advies, favoriete trends van het moment en welke make-up fout vrouwen voortaan écht niet meer mogen maken.

 

Benieuwd naar Amanda’s werk als make-up artist? Check AmandaRijff.nl.

Categorieën