Georgien Modijefsky

Angelina Jolie is het nieuwe gezicht van Guerlain

24 januari 2017

Buiten haar werk in de filmindustrie kennen we Angelina Jolie als iemand die zich inzet voor politiek en goede doelen. Daarom waren we meteen zeer benieuwd toen we hoorden dat ze het nieuwe gezicht werd van een beauty merk. Zo zien we haar niet vaak!

Angelina Jolie is niet zomaar een actrice. Ze is een filmmaker, moeder van zes, speciale gezant van de VN Vluchtelingenorganisatie en co-founder van de Preventing Sexual Violence Initiative. Het is een bewonderenswaardige vrouw en dat is precies waar het Franse beauty merk Guerlain Parfumeur parfums voor maakt: vrouwen die ze bewonderen. Met haar talent, liefdadigheid en grote inzet voor goede doelen was Angelina Jolie voor hen een logische keuze. Maar was Guerlain dat ook voor haar? Want dat de actrice in campagnes voor fashion of beauty merken verschijnt is zeer zeldzaam. Het blijkt een match made in heaven. In december 2015 gingen beide partijen akkoord met deze samenwerking in Cambodja, waar Jolie de film ‘First They Killed My Father’ aan het regisseren was. Ze had al goede associaties met het merk, aangezien haar moeder altijd dol is geweest op poeders van Guerlain.

“We create perfumes for the women we admire.” – Jacques Guerlain

Angelina Jolie & de moderne vrouw

Thierry Wasser, Guerlain’s Master Perfumer, werd door Jolie geïnspireerd om een parfum te creëren dat de “elementen van een vrouw” kon overbrengen: de keuzes, dromen en emoties die de moderne vrouw belichamen. Daarom is Jolie niet zomaar de nieuwe partner van Guerlain, maar hun nieuwe icoon.

En zoals we Angelina Jolie kennen: al haar inkomsten van deze samenwerking worden rechtstreeks gedoneerd aan door haar geselecteerde goede doelen.

Dus: hoe ruiken de emoties, dromen en keuzes van de moderne vrouw? We zullen er achter komen, maar moeten dan wel even tot maart wachten. Dan is het parfum van Guerlain en Angelina Jolie verkrijgbaar.

 

Beeld: Guerlain, Instagram

Categorieën