Anna van der Griend

Arnolda van der Kaap over meebuigen en blije klanten

24 augustus 2018

The Color is you, The Color is us, The Color is… iedereen! En iedereen ziet The Color weer anders. Daarom introduceren wij The Color Talks, een Q&A sessie waarin verschillende Color Specialists, ambassadors en klanten delen wat The Color voor hen betekent. Met deze keer: Arnolda van der Kaap: de altijd vrolijke Color Manager van The Color Bilderdijk en mede-oprichter van The Color Bilderdijk en The Color Haarlemmerdijk.

Wat betekent The Color voor jou?

“Veel! Als partner van The Color besteed ik veel tijd aan het concept om het zo succesvol mogelijk te maken en te behouden, samen met mijn andere fantastische partners. Daarbij staat de klant op nummer 1. Als ik die blij de deur uit zie gaan, dan kan mijn dag niet meer stuk.”

Welke drie woorden zou je gebruiken om The Color te omschrijven?

“Fashionable, on trend, vernieuwend.”

Wat is iets dat iedereen over The Color zou moeten weten?

“Dat je voor natuurlijke kleuren en knippen net zo welkom bent bij The Color. We maken niet alleen ‘gekke’ kleuren.”

Welk misverstand over The Color wil je de wereld uit helpen?

“Dat we niet alleen kleuren maar ook andere behandelingen aanbieden, zoals knippen en het kleuren van extensions.”

Wat maakt The Color anders dan andere salons?

“Alle Color Specialisten die hier werken hebben veel passie voor kleur. Daarnaast worden ze die hard getraind op kleur, waardoor de kennis op gebied van kleur enorm is. Hierin kunnen ze de klant dus perfect adviseren. Niets is te gek voor ons en we houden van uitdagingen!”

Wat heb je al bereikt met The Color, en wat wil je nog bereiken?

“We hebben in een hele korte periode van twee jaar drie salons in Amsterdam en één in Nijmegen geopend, waar ik enorm trots op ben. Mijn partners hebben de webshop, het online magazine en The Color College opgezet. We staan hier te weinig bij stil, maar als ik dat wel doe denk ik ‘wow, we did this, aight!” Mijn droom is om nog meer vestigingen te openen en stiekem ook nog ergens anders in Europa.”

Wat heb je geleerd tijdens je tijd bij The Color?

“Om meer geduld te hebben. Ik kan best gefrustreerd raken als dingen niet zo gaan zoals ik wil of gehoopt had. Ask my partners, haha. Als ondernemer gaan dingen nooit zoals je zou willen en kom je soms wat drempels tegen. Maar wat ik heb geleerd is om hier een positieve draai aan te geven en mee te buigen. Er tegenin gaan kost je teveel energie en je bereikt er niets mee.”

Hoe zie jij de toekomst van The Color?

“Dat we nog veel groter mogen worden, met goede Color Specialisten en heel veel blije klanten!”

Wil jij geknipt of gekleurd worden door Arnolda van der Kaap? Dat kan! Maak via WhatsApp heel makkelijk een afspraak bij The Color Bilderdijkstraat.

Arnolda van der kaap

Categorieën