Iris Poldervaart

Marvy Rieder

24 september 2014

In de rubriek ‘O MY HAIR’ fotograferen wij bekende gezichten tijdens hun haar moment. Bijvoorbeeld waar zij hun werk uitoefenen, als zij zich klaar maken voor de dag, tijdens de voorbereiding aan een event of bij hun favoriete kapper.

Deze week topmodel, presentatrice, lifestyle deskundige van Shownieuws en founder marVie foundation, duizendpoot Marvy Rieder! Marvy hebben wij gefotografeerd tijdens haar personal training van Guy van der Reijden bij 3SIXTY5 in Huizen. Leuk detail, de sportschool is officieel nog niet eens open..!

Marvy creëert een look voor tijdens het sporten en maakt als ze klaar is met de training vliegensvlug een visgraatvlecht (zie boven voor eindresultaat).

Wil jij ook weten hoe je een visgraatvlecht kunt maken, bekijk onze visgraatvlecht Tutorial..

DSC_3611

DSC_3672

DSC_3669

Q: Wat is jouw ochtendritueel bij het verzorgen van je haar?

Ik maak mijn haar altijd nat onder de douche, maar was het ongeveer om de dag. Dan gebruik ik shampoo en conditioner. Daarna doe ik het liefst zo weinig mogelijk met mijn haar. Ik laat het meestal gewoon opdrogen.

Q: Wat zijn je favoriete haar producten?

Pureology lijn van Redken. Argan haarolie. CHI protectingspray, droogshampoo en surf spray van Bumble&Bumble en hairspray van Elnett.

Q: Wat zijn je favoriete beauty producten?

Op dit moment gebruik ik de reinigingsproducten en eye cream van Sensai, de Skin Food creme van Weleda en gebruik ik ongeveer 1x per week een gezichtsmasker.

Q: Welke make-up producten gebruik je het liefste?

Ik gebruik vaak een concealer voor onder mijn ogen, ik gebruik nu Pupa en van MAC de face and body en een blush van Bobbi Brown. Mascara van Pur Minerals en de wimpertang van Talika die warm wordt.

Q: Heb je een make-up secret? Zo ja, vertel het ons…

Ik gebruik altijd een vettige creme (bijvoorbeeld die van Weleda) wanneer ik make- up gebruik. Wat ook een topproduct is voor onder je make up en ook veel door visagisten wordt gebruikt is ‘touch of silk’ van Hannah. Het zorgt ervoor dat je make up goed en langer blijft zitten en niet je huid uitdroogt.

Q: Waar haal jij jouw haar & beauty inspiratie vandaan?

Straatbeeld en in de bladen en online.

Q: Wie is jouw voorbeeld wat betreft haar?

Ik kijk graag naar vrouwen die haar hebben dat niet per definitie helemaal perfect is gestyled, maar iets eigens heeft. Verder kijk ik ook veel naar de trends van het moment.

Q: Hoe vaak, per jaar, ga je naar de kapper?

Om de 7 weken ongeveer.

Q: Welke behandeling neem je bij de kapper?

Wisselt, ligt eraan hoeveel tijd ik heb. Wassen, knippen, kleuren, fohnen en soms een colorshine of een haarmasker.

Q: Wat is jou beste haar-moment ever?

Wanneer mijn haar precies zo zit als ik mij op dat moment voel. Klinkt misschien een beetje vaag, maar bijvoorbeeld wanneer ik een prachtige sexy jurk aanheb en mijn haar daar precies op aansluit.

Q: Wat zou je nooit met je haar doen?

Groen, roze , geel of een andere rare kleur verven.

Q: Wat zou je ooit nog willen proberen met je haar?

Kort, maar dat doe ik toch niet, dus dan maar een pruik voor een avondje 😉

Q: Welke haar tip wil je meegeven aan de lezer?

Behandel je haar eens met kokosolie of amandelolie. Nachtje in laten trekken en daarna goed wassen en uitspoelen.

Beeld: Marjolein Scheer

Categorieën