Iris Poldervaart

The Color Rotterdam

17 december 2019

Met trots kunnen wij melden dat The Color Group per 19 november Sue Salon in Rotterdam overgenomen samen met onze nieuwe partners Jochem en Davy. Met een nieuw beleid en toekomstvisie gaan wij ervoor zorgen dat Rotterdam een groot succes wordt!

Sue Salon, Hoogstraat 26A in het centrum van Rotterdam stond al bekend om haar grote affiniteit met haarkleuren. Een perfecte match met The Color dus. Vanaf heden verwelkomt het team alle klanten uit de omgeving van Rotterdam graag bij Sue Salon.

In het jaar 2020 zal Sue Salon dan ook definitief worden verbouwd tot The Color Rotterdam. Tot die tijd verwelkomen wij u graag bij Sue.

Team

Jochem mede-eigenaar en een gepassioneerde colorist en haarstylist. Met al meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Hij heeft veel kennis opgedaan in verschillende salons en in 2019 heeft hij bij L’Oréal Master Colorist afgerond en is nu Color Specialist. Door zijn ervaringen die hij heeft op gedaan in high end salons in binnen- en buitenland weet hij precies hoe hij jou nog zelfverzekerder de deur uit kan laten lopen.

Sabine – Color Specialist. Na 3 jaar de Nederlands kappers Academy en intensief trainen door de stylisten van Sue Salon heeft Sabine zich ontwikkeld als een volwaardig teamlid. Ze is helemaal gefascineerd door kleuringen en is er klaar voor om dit mooie vak uit te oefenen.

Iris – Color Specialist. Ze heeft een voorliefde en passie voor ‘haar’. Met trots kan ze zeggen dat het kappersvak in de familie al 98 jaar wordt vererfd. Zelf zit ze zo’n 5 jaar in het vak en focust Iris zich vooral op kleur. Iedere dag haalt ze uit dit prachtige vak haar inspiratie en energie.

Davy – Salon manager. Sinds 1997 werkzaam in de mode/retail branche. Hij is begonnen bij Frank Govers en vanuit daar bij merken als Hugo Boss en Artu Napoli werkzaam geweest als personal shopper en sales manager. Begin 2018 heeft hij de switch gemaakt naar de salon. Voor hem een logische stap aangezien hij een grote affiniteit heeft met het kappersvak. Bij Sue Salon is Davy gastheer en het vaste aanspreekpunt in de salon.

Wij zijn trots en verheugd dat dit team The Color Rotterdam zal gaan vertegenwoordigen.

Afspraken kun je eenvoudig via WhatsApp inplannen: +316 41615565

Categorieën