Anna van der Griend

Het kapsel van Laura van Till | Mixt Fashion

27 januari 2017

Dacht je dat drukke, succesvolle vrouwen geen tijd hebben om hun haar te doen? Think again! In The Chair Blow Dry zetten we elke week een interessante, inspirerende en stijlvolle Nederlandse vrouw in de spotlights die het tegendeel bewijst. Terwijl zij door één van onze hair professionals gestyled wordt vragen we haar alles over haar kapsel en stijl. Deze week: Laura van Till, oprichtster van mode, beauty, travel en lifestyle blog MIXT fashion

Hoe belangrijk is haar voor jou?

“Haar is heel belangrijk voor mij! Daarom heb ik ook de tic dat ik het elke dag was (ik weet dat dat niet het beste is wat je kan doen). Maar, of mijn haar wel of niet goed zit kan soms echt mijn verdere dag bepalen.”

Heb je al veel verschillende kapsels en haarkleuren gehad?

Toen ik jonger was had ik kort haar, schouderlengte. Echter heb ik nogal vervelende kruinen dus piekte het altijd alle kanten op. Vanaf mijn 18e ongeveer, heb ik langer haar. Qua kleuring heb ik het rood gehad, dip dye en een balayage. Het laatste was een ombre effect en sinds een jaar ongeveer heb ik weer volledig bruin haar.”

Hoe ziet jouw dagelijkse haarroutine eruit?

Mijn routine begint dus met wassen! In de winter ook föhnen, daar gebruik ik wel een warmte bescherming voor. Verder als ik niet veel tijd heb gebruik ik wat olie, haarlak en laat ik het meestal los hangen. Als ik iets meer tijd heb zet ik er meestal een slag in. Ik gebruik de Jose Eber krultang die heel fijn is!”

Wat is jouw geheime wapen voor geweldig haar en wat zijn jouw go to producten?

Mijn geheime wapen is vooral voeding, ik geloof er in dat bijna alles van binnenuit bepaalt wordt. Dus veel drinken en zorgen dat je de juiste vitaminen en mineralen binnen krijgt.”

The Chair Blow Dry Laura van Til

Wat doe je wanneer je een bad hair day hebt?

“Mijn laatste redmiddel is dan altijd een hoed of muts opzetten!”

Is er een look die je nog wel eens zou willen proberen, maar niet aandurft?

“Ik zou een bobline willen! Maar dat is zo kort, ik durf het niet aan omdat ik na al die jaren iets teveel gehecht ben aan mijn langere haar.”

Heb je ‘haar issues’?

“Mijn haar wordt heel snel statisch, zeker in de winter. Dat is wel echt mijn vervelendste ‘haar issue’.”

Heb je wel eens een fout kapsel gehad?

“Iedereen heeft wel eens een fout kapsel gehad denk ik, haha. Mijn foute kapsel was dat het kort geknipt was én in laagjes. Dat piekte alle kanten op en zag er simpelweg niet uit.”

Waar haal je inspiratie vandaan?

“Op Pinterest haal ik al mijn inspiratie vandaan, ook voor kapsels.”

Welke celebritys hebben volgens jou the best hair? 

Ik ben een groot fan van Alexa Chung, ook van haar nonchalante haar look.”

The Chair Blow Dry Laura van Til
Beeld: Georgien Modijefsky
Interview: Anna van der Griend
Haarstyling Laura van Till: Laura Kok @ The Color

Categorieën