Anna van der Griend

Instagram hairspo week 6: Katy Perry kapsel makeover

9 februari 2017

Aan inspiratie geen gebrek op instagram, dat is een ding dat zeker is. Maar soms lijken er zóveel mooie beelden online te worden gegooid dat het moeilijk is om alles te zien (we blame you, algoritme). Om ervoor te zorgen dat je niet te veel kapsel inspiratie misloopt, verzamelen wij elke week de 10 beste en coolste looks op instagram voor je. No more fomo; zo ben je weer helemaal up to date. Deze week: de grote Katy Perry kapsel makeover.

Black to blonde

Hoewel het haar van Katy Perry al zo ongeveer alle kleuren van de regenboog geweest is, blijft ze ons verbazen met haar makeovers. Katy Perry mag van nature dan wel donkerblond haar hebben; het zwarte haar waarmee ze bekend werd is toch nog steeds haar meest iconische look. Na felle kleuren als groen, blauw en roze gaat Katy Perry nu voor platinablond. En dat staat haar verrassend natuurlijk. Hoe lang Katy deze haarkleur nog houdt is natuurlijk maar de vraag, maar wij zijn in ieder geval fan. En ze was niet de enige die drastisch van haarkleur veranderde. Ook Olivia Wilde, Girls actrice Allison Williams en model Irina Shayk maakten de switch van bruin naar blond.

Boho waves

En dat is niet het enige coole kapsel dat we deze week op instagram zagen. De opvallende trend van de week was toch wel nonchalant, golvend haar. Of het nou komt doordat veel celebs momenteel op een tropisch eiland bivakkeren (een slimme keus als je het ons vraagt) of omdat het bijna Valentijnsdag is, romantische boho waves zijn hot. Effortless hair: zo doen beroemdheden dat.

New life who dis

A photo posted by KATY PERRY (@katyperry) on

BTS moments w my #Solarin.. ??✨ Ultimate privacy thanks to @sirinlabs #Power

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on

✌?️

A photo posted by Jasmine Tookes (@jastookes) on

??

A photo posted by marloeshorst (@marloeshorst) on

Chilled weekend at home before New York Fashion Week ???? #Amsterdam

A photo posted by Andy Torres (@stylescrapbook) on

Polaroid in the sun ☀️

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Beeld cover: Glamour