Anna van der Griend

5 haaraccessoire trends waarmee je gezien wilt worden

3 augustus 2017

Wij zijn dol op haaraccessoires. De ultieme redding tijdens een bad hair day? Check! De ideale manier om een saaie outfit op te leuken wanneer je alweer veel te lang inspiratieloos voor je kledingkast staat? Dubbel check! En we zijn duidelijk niet de enigen die er zo over denken. Haaraccessoire trends speelden een enorme rol tijdens de verschillende fashion weeks dit jaar. En dan hebben we het niet over een subtiel haarbandje of klein clipje. De accessoires van nu zijn groot, gekleurd en glimmend. Een statement maken doe je deze zomer dus niet alleen met je kapsel, maar ook met dat wat je gebruikt om je kapsel te versieren.  

En hoewel de varianten met een designer labeltje voor veel van ons helaas nét iets te prijzig zijn, zijn er een hoop goedkopere uitvoeringen die wel binnen ieder budget passen. Sterker nog, de echte creatieveling zou zelf aan de slag kunnen gaan met sjaaltjes, bloemen en glitters. Inspiratie nodig? Wij verzamelden de 5 mooiste en meest opvallende haaraccessoire trends van het moment. Geloof ons: hiermee wil je gezien worden op je volgende zomerse feestje of festival.

De bloemenkrans

De festival klassieker krijgt een update en is deze zomer nog uitbundiger en, nou ja, bloemiger dan voorgaande jaren.

Het glitterspeldje

Zeg het met een haarspeld! Tijdens London fashion week zagen we deze coole rhinestone schuifspeldjes met boodschap.

De broche

Ga op ontdekkingstocht in het sieradenkistje van je oma; de antieke broche doet het deze zomer heel goed in je haar. Kies één opvallend statement piece of mix en match.

De tiara

Tiara’s alleen geschikt voor Disney prinsessen? Niet als het aan Mary Katrantzou en Dolce & Gabbana ligt. En als het aan ons ligt ook niet trouwens. Deze tiara is deze zomer niet alleen chique, maar ook stoer en een klein beetje art deco.

De strik

Alles waar een strik omheen zit is een cadeautje, en waar cadeautjes zijn is feest, toch? Wij worden in ieder geval heel blij van deze vrolijke trend.

 

Welke haaraccessoire trends draag jij deze zomer?

 

Beeld: Getty, Imaxtree

Categorieën