Anna van der Griend

De beste celebrity haar transformaties van deze zomer

7 augustus 2017

De zomer is vaak niet de meest spannende tijd op nieuwsgebied. Dat geldt niet alleen voor serieus nieuws, maar ook voor mode- en beautynieuwtjes. Celebrity’s lijken hun huis net iets minder vaak te vertalen, en als ze al in het wild gespot worden is dat vaak op het strand; niet per se de plek om gigantische make-overs met de wereld te delen. Althans, dat was altijd zo. Dit jaar lijken de sterren de ‘regels’ aan hun laars te lappen en juist nu nieuwe kleuren en kapsels te debuteren. Iets waar wij maar wat blij mee zijn. Het nieuwe modeseizoen staat immers voor de deur en wij kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Jij ook? Komt dat even goed uit! Wij verzamelden de beste celebrity haar transformaties van deze zomer voor je. Welke nieuwe look is jouw favoriet?

Wie: Gigi Hadid
Wat: Een roze paardenstaart

Oké, dikke kans dat we hier te maken hebben met clip-in extensions. Maakt dat de look minder cool? Wat ons betreft niet.

Wie: Vanessa Hudgens
Wat: een blunt bob met pony

Tot vorig stond Vanessa Hudgens vooral bekend om haar boho stijl met bijbehorende lange lokken. Wij waren al fan van haar kortere kapsels, maar de botte bob met pony die ze afgelopen week op Instagram postte is misschien wel haar coolste kapsel tot nu toe.

Wie: Sarah Hyland
Wat: Warm bruine golven

Dat een nieuw kapsel iemand bijna onherkenbaar kan maken bewijst Sarah Hyland met haar transformatie. De actrice ging van een goudblonde bob naar een warme, paars-bruine kleur en voegde ook meteen wat lengte aan haar lokken toe.

Wie: Bella Hadid
Wat: Een korte bob

Gigi is niet de enige Hadid die met enige regelmaat van kapsel verandert. Hoewel Bella wat kleur betreft niet voor de meest opvallende keuzes gaat, zagen we haar het afgelopen jaar wél steeds korter gaan. De bob die ze momenteel heeft is het kortste kapsel waar we haar tot nu toe mee gezien hebben.

Wie: Emma Roberts
Wat: Een blonde bob

Emma Roberts wisselt zo vaak tussen bruin, blond en rood haar dat we moeite hebben om al haar transformaties bij te houden. Emma’s nieuwste kapsel, een blonde bob, is niet écht nieuw; de actrice had deze coupe ook al in 2015 en 2016. Wellicht kunnen we volgend jaar weer een comeback verwachten?

Wie: Lucy Hale
Wat: Karamel balayage

Lucy Hale’s nieuwste kapsel zou zomaar eens één van de meest gepinde haarinspiratie-foto’s van dit najaar kunnen worden. Alsof haar donkerbruine bob nog niet perfect genoeg was liet de actrice afgelopen week een warme, karamelkleurige balayage zetten. Super subtiel en heel geschikt voor de herfst.

Wie: Cara Delevingne
Wat: Een metallic roze pixie

Cara Delevingne blijft ons verbazen met haar transformaties. Niet alleen lijkt ze elke kleur en lengte aan te durven, het staat haar ook nog eens allemaal verdomd goed. Haar nieuwste experiment? Een metallic roze kleur, die de toch al opvallende pixie nóg specialer maakt.

 

Beeld: Instagram, Getty Images