Anna van der Griend

De 1 april grap van Gigi Hadid moet je even zien

3 april 2017

De 1 april grap van Gigi Hadid was zó geloofwaardig dat echt iedereen erin trapte. Ja, ook wij.

The Chair houdt de haar-transformaties van de celebs uiteraard nauwlettend in de gaten. Zo ook die van Gigi Hadid, die – als het op haar kapsel aankomt – toch vooral bekend om haar nonchalante California beach waves. Tot afgelopen zaterdag dan, want toen postte Gigi op Instagram opeens een foto waarop ze een zwaar geblondeerde pixie rockte. Wait, what?

Uiteraard ging deze foto razendsnel het hele internet over. Want Gigi Hadid die afscheid neemt van haar signature lange lokken, dat is toch wel een behoorlijk nieuwswaardige gebeurtenis. De reacties waren gemixt: fans waren teleurgesteld, de fashionwereld was laaiend enthousiast. En hoewel het 1 april was, had bijna niemand door dat we allemaal keihard voor de gek werden gehouden. Totdat Gigi het onderschrift van haar foto aanpaste naar “happy April foolz fwends ;)”.

We moeten toegeven dat we ietwat teleurgesteld waren – hoe cool zou het zijn als Gigi Hadid daadwerkelijk een pixie had laten knippen? – maar we zijn vooral onder de indruk dat Gigi’s grap zo enorm geloofwaardig was.

Overigens is dit niet de eerste keer dat Gigi ons voor de gek hield met ‘nieuw’ haar; tijdens de American Music Awards in 2015 zagen we Gigi met een bob, die later hartstikke nep bleek te zijn. You fooled us again, Gigi!

✄ ✄ ✄ happy April foolz fwends 😉 😛

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

En, geloofde jij de 1 april grap van Gigi Hadid?

Beeld cover: StyleCaster

Categorieën