Iris Poldervaart

The Color salons tijdelijk gesloten

24 maart 2020

De Nederlandse regering heeft nieuwe maatregelen genomen in de strijd tegen COVID-19. Dit betekent dat al onze The Color Salons in Amsterdam, Nijmegen & Rotterdam tijdelijk zullen gesloten zijn tot en met 28 april 2020.

GRATIS FACETIME CONSULTS

In de tussentijd zijn wij beschikbaar voor gratis één-op-één facetime haarkleur consultaties. U kunt uw afspraak eenvoudig plannen via onze WhatsApp-service. Alle nummers vind je hier!

NIEUWE AFSPRAKEN

Wij nemen nieuwe afspraken aan vanaf 28 april 2020. Wij verwachten drukke tijden, dus waar mogelijk zorg dat je afspraak op tijd in onze agenda komt te staan. Als er in de tussentijd nieuwe maatregelen worden afgekondigd die van invloed zijn op jouw nieuwe afspraak, nemen we rechtstreeks contact met je op.

PRODUCTEN

Wanneer je verzorging en/of stylingproducten op zijn, neem dan via WhatsApp contact op te nemen met jou lokale The Color Salon om een ​​bestelling te plaatsen. We zorgen er graag voor dat je haar in een zo goed mogelijke conditie blijft.

PROFESSIONELE HOME UITGROEI KITS.

Als je vaste klant bent van één van onze The Color salons dan kun je via onze WhatsApp service contact opnemen om een tailor-made uitgroei T-zone kit.

WAAROM NIET ZELF THUIS KLEUREN MET DROGIST PRODUCT?

Wij als The Color raden je sterk aan om je haar niet thuis te kleuren met drogisterij product. Deze kleuringen zijn gemaakt voor de ‘gemiddelde’ consument, en er zijn maar heel weinig mensen die daadwerkelijk binnen dit plaatje passen. One color fits all is in dit geval dus eigenlijk one color fits none. De color activator die in deze producten zit is vaak veel te sterk waardoor de kleur die je krijgt niet bepaald overeen komt met wat je voor ogen had. Denk: rood of oranje terwijl je eigenlijk voor een koele as-tint ging. Daarnaast is het belangrijk dat een kleur goed wordt ingezet. Onze Color Specialisten weten precies welk recept bij jouw haar past en hoe je de kleur met een speciale techniek aanbrengt en hoe lang het moet ontwikkelen voor een perfect resultaat. Als het niet goed wordt gedaan, kan de kleur rommelig worden, de verkeerde kleur krijgen en er vlekkerig uitzien.

IN DE TUSSENTIJD

We zullen er voor je zijn om wat haarinspiratie te brengen. In de hoop wat positiviteit te verspreiden.

Volg ons op Instagram @thecolorsalons en volg ons online magazine!

We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen bij The Color!

Stay Safe,

The Color Group

Categorieën