Iris Poldervaart

The Color Hoogstraat – Rotterdam

11 augustus 2020

In 2019 nam The Color Group Sue Salon in Rotterdam (Hoogstraat 26a) over samen met partners Jochem en Davy. Met een nieuw beleid en toekomstvisie zorgden zij ervoor dat deze salon in Rotterdam weer opbloeide.

The Color Hoogstraat Rotterdam

Sue Salon, Hoogstraat 26A in het centrum van Rotterdam stond al bekend om haar grote affiniteit met haarkleuren. Een perfecte match met The Color dus. Sinds november vorig jaar heeft het team dan ook al een metamorphose ondergaan. Zo is het gehele team getraind door The Color College en is mede-eigenaar Jochem toegetreden tot ons Creative Team.

Over The Color

In januari 2016 opende de eerste The Color salon haar deuren in van Woustraat 121 (de Pijp) in Amsterdam. The Color groeit sindsdien. Nieuwe locaties zijn geopend in Nijmegen (Kannenmarkt), Amsterdam-West (Bilderdijkstraat), Amsterdam-centrum (haarlemmerdijk) en nu ook in centrum Rotterdam (Hoogsstraat 26A).

Wat maakt The Color zo anders dan andere salons?

Bij The Color richten we ons op haarkleuren, haarkleur technieken en behandelingen zoals Balayage, highlights, colormelts en nog veel meer. Alle haarkleuren zijn op maat gemaakt. Wat betekent dat onze Color Specialists een haarkleur recepten maken die zowel persoonlijk als uniek zijn. Al onze Color Specialists zijn getraind om ook op hoog niveau haar te knippen en krijgen een interne training van onze Color College educators voordat ze in onze salons beginnen. Zo worden ze getraind om te werken volgens onze The Color methoden en ontvangen zij regelmatig de nieuwste haarkleurtrends, recepten en leren. unieke technieken om te blijven groeien om zo altijd een actuele look te creëren.

Goed advies en prijsafspraken

Beide zijn erg belangrijk bij The Color. Elke klant die voor de eerste keer binnenkomt, ontvangt eerst een gratis persoonlijk consult. Tijdens dit consult kijkt onze Color Specialist naar de kwaliteit van jouw haar, luistert naar de wensen en presenteert vervolgens zijn of haar plan en bijbehorende behandeling. Het kan zelfs zo zijn dat ze een stukje haar zullen testen om te zien hoe je haar reageert op een behandeling. Je ontvangt altijd een prijsindicatie tijdens dit gesprek. Onze behandelingen kunnen wat meer tijd kosten dan u misschien gewend bent, dat komt omdat wij hoge kwaliteit leveren en precies werken. Goede dingen hebben tijd nodig!

Onze Color Specialists werken met de beste producten om haarkleuren optimaal te stylen en te verzorgen; Onze kleurenspecialisten werken met de producten van Matrix en verzorgen je haar met het product Milk_shake, die allemaal zijn getest en goedgekeurd door The Color Creative Team. We gebruiken ook producten om de kwaliteit van uw haar te behouden tijdens verkleuring. We weten precies welke producten u het beste kunt gebruiken om het meeste uit uw haarkleur en kapsel te halen.

Sue Salon ondergaat de transformatie

Vanaf zondag 23 augustus 2020 zal Sue Salon definitief worden verbouwd tot The Color Hoogstraat. Vanaf dinsdag 1 september 2020 bent u welkom bij ons eerste en nieuwste filiaal in Rotterdam!

Alvast een afspraak maken? Dan kan eenvoudig via onze WhatApp service +31641615565

Eerste keer bij The Color (het oude Sue salon) Dan krijg je van ons 20% korting op jouw eerste haarkleur behandeling! Lees hier meer…

Even voorstellen; ons The Color Hoogstraat – Team

Jochem mede-eigenaar en een gepassioneerde colorist en haarstylist. Met al meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Hij heeft veel kennis opgedaan in verschillende salons en in 2019 heeft hij bij L’Oréal Master Colorist afgerond en is nu Cutting Director. Door zijn ervaringen die hij heeft op gedaan in high end salons in binnen- en buitenland weet hij precies hoe hij jou nog zelfverzekerder de deur uit kan laten lopen.

Sabine – Color Specialist. Na 3 jaar de Nederlands kappers Academy en intensief trainen door de stylisten van Sue Salon heeft Sabine zich ontwikkeld als een volwaardig teamlid. Ze is helemaal gefascineerd door kleuringen en is er klaar voor om dit mooie vak uit te oefenen.

Anne – Color Specialist. Al sinds de kappersakademie heeft ze een enorme passie voor kleuren en het vak. Haar missie is om het beste uit iemand zijn kapsel te halen. Doormiddel van een tof kapsel en een fantastische kleur daag ik graag mensen uit om op hun allerbest eruit te zien. Inmiddels heb ik in verschillende salons ervaring op gedaan en begin ik mijn Master training bij The Color als Color Specialist.

Anne – Color Specialist. Al sinds de kappersakademie heeft ze een enorme passie voor kleuren en het kappersvak. Haar missie is om het beste uit jouw kapsel te halen. Doormiddel van een mooie cut en een fantastische kleur daagt ze graag mensen uit om op hun allerbest eruit te zien. Inmiddels heeft ze in verschillende salons ervaring op gedaan heeft ze haar Master training bij The Color als Color Specialist afgerond.

Davy – Salon manager. Sinds 1997 werkzaam in de mode/retail branche. Hij is begonnen bij Frank Govers en vanuit daar bij merken als Hugo Boss en Artu Napoli werkzaam geweest als personal shopper en sales manager. Begin 2018 heeft hij de switch gemaakt naar de salon. Voor hem een logische stap aangezien hij een grote affiniteit heeft met het kappersvak. Bij Sue Salon is Davy gastheer en het vaste aanspreekpunt in de salon.

Wij zijn trots en verheugd dat dit team The Color Rotterdam zal gaan vertegenwoordigen.

Afspraken kun je eenvoudig via WhatsApp inplannen: +316 41615565

Categorieën