Iris Poldervaart

The Color Nijmegen

6 februari 2020

In januari 2016 opende de eerste The Color salon haar deuren in de Pijp in Amsterdam, en sindsdien is The Color groeiende. Sinds najaar 2017 is de eerste hair coloring salon geopend in Nijmegen (centrum).

Bij The Color werken wij met tailor-made haarkleuren. Elke cli├źnt die voor het eerst naar een The Color salon komt krijgt eerst een advies gesprek op onze kosten. Tijdens dit gesprek kijkt The Color Specialist naar de kwaliteit van jouw haar, luistert naar jouw wensen en zal dan zijn of haar plan en daarbij behorende behandeling voorstellen. Tijdens dit gesprek ontvang je ook een prijs indicatie die hoort bij jouw behandeling.

Ervaar het zelf en maak kennis met onze expertise! Wij bieden 20% korting* op de eerste haarkleurbehandeling. Maak eenvoudig een afspraak via onze WhatsApp service met de kortingscode #ThecolornijmegenxAD

Met ingang van 2020 is Shanna van Rossum de nieuwe eigenaresse van The Color Nijmegen. Samen met haar team staat ze klaar om de mooiste haarkleuren en kapsels te maken.

Volg ons op instagram @thecolorsalons

* Deze korting geldt niet op cadeaubonnen, producten en knipbehandelingen. Ook kan de korting niet worden gebruikt in combinatie met andere actie.

Categorie├źn