Iris Poldervaart

Lockdown #3 The Color Salons

21 december 2021

Geheel tegen onze verwachting in heeft de Nederlandse regering voor de derde keer een nieuwe lockdown ingesteld met ingang van 19 december 2021 tot en met 14 januari 2022. Dit betekent dat ook wij opnieuw de deuren moeten sluiten van onze The Color Salons in Amsterdam, Nijmegen & Rotterdam. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zodra er veranderingen zijn voeren wij deze direct door.

Bestaande afspraken

Heb jij al een behandeling, voor lockdown 3, bij ons ingepland, dan neemt ons team zo spoedig mogelijk contact met je op. Gezien de vele afspraken die er op de agenda staan kan het even duren voor wij contact opnemen, wij streven ernaar om dit binnen enkele dagen te doen.

Nieuwe Afspraken

Wij nemen nieuwe afspraken aan. Je kunt je afspraak eenvoudig plannen via onze WhatsApp-service. Alle nummers vind je hieronder! Graag vragen wij geduld te hebben als niet direct antwoord wordt gegeven op een WhatsApp aanvraag. Op dit moment ontvangen wij extreem veel berichten en onze team members doen er alles aan om deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Services tijdens lockdown 3

Onze salons bieden de volgende services aan;

  • Cadeaubonnen, bestel ze eenvoudig via WhatsApp en haal ze op bij één van onze salons.
  • Bestel je producten via WhatsApp en haal ze op bij één van onze salons.
  • Voor alle vragen zijn wij bereikbaar via onze WhatsApp service.

In de tussentijd

Mocht je in de tussentijd wat inspiratie op willen doen voor je nieuwe look. Volg ons op Instagram @thecolorsalons en volg ons online magazine!

We hopen je snel te verwelkomen in één van onze salons!

Stay Safe en fijne feestdagen,

Team The Color Salons

Categorieën