College

ROCvA New Beauty x The Color College

Nieuw bij The Color College! De cursus: ROCvA New Beauty x The Color College. Wil jij de nieuwste haarkleurtechnieken leren van de meest ervaren Color Specialisten in de branche en kan jij niet wachten om jouw creaties door zoveel mogelijk mensen op Instagram te laten bekijken?

In samenwerking met ROC Amsterdam lanceren wij een nieuwe cursus: ROCvA New Beauty x The Color College. Tijdens deze cursus leer jij 5 nieuwe haarkleurtechnieken te maken op echte modellen en ontvang je hiervoor een officieel certificaat. Je leert hoe je jouw creaties het beste kunt filmen en kan promoten op jou eigen Instagram account. Jouw creatie beelden make-over zullen ook geplaatst worden op de Instagram van ROC Amsterdam.

Over New Beauty

ROCvA mbo college zuid zal vanuit de opleiding New Beauty een structurele samenwerking aan gaan met partners uit de High End beautybranche om studenten de kans te geven onderwijs te volgen in een levensechte leeromgeving en hen tijdens de studie in contact te brengen met masters uit het vak Uiterlijke Verzorging. The Color is trotse partner van deze samenwerking.

Hoe ziet de opleiding eruit?

Je volgt om week eem maandag, startdatum: eind januari 2022, 6 maandagen in totaal praktijk- en theorielessen bij The Color van Wou, van Woustraat 121 te Amsterdam. Tijdens deze cursus leren onze educators unieke haarkleurtechnieken en kan jij deze na het volgen van deze cursus zelf kleuren en leer je de beste manieren om deze te stijlen.

De eerste les leer jij ons en wij jou beter kennen. We bespreken jouw toekomstplannen, verwachtingen van de cursus en de voorafgaand door jouw voorbereidende moodboards. Daarna volgen er 5 cursussen, waarin elke cursus een eigen haarkleurtrend. Onze educators hebben 5 looks bedacht die zij jou van kleur tot styling leren uitoefenen. Hier kan je denken aan highlights, moneypiece, peak a boo en Balayage.

Voor erkenning en meer potentiële klanten is het delen van jouw creaties via social media in deze tijd cruciaal, wij bij The Color begrijpen dat heel goed. Tijdens dit deel van de cursus leert ROCvA hoe jij jouw beelden het beste kunt editen en hoe je ze het beste kunt promoten op social media.

Tools en materialen

Deze cursus is inclusief de tools en studie materialen die je nodig hebt om de looks op de modellen te maken, examens en mbo-certificaat.

Kosten

De opleidingskosten zijn €1790,- (inclusief BTW). Dit bestaat uit een 6-daagse opleiding vanuit The Color en een aantal dagen (details volgen) vanuit ROC.

Let op: Voor de opleiding zijn er maar 6 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! vol=vol

Even in het kort?

Voor wie:                 Eindejaars studenten studerend aan het ROC.

Startdatum:           Geschatte startdatum, eind januari 2022

Eens in de twee weken een hele maandag in The Color van Wou of The Color College. Van 10.00 tot 18.00 uur. In totaal zes dagen, dit neemt in totaal drie maanden in beslag. De intake dag is onderdeel van die 6 weken.

Kosten:                     €1790,- (incl. BTW)

Locatie:                        The Color van Woustraat 121

Tijden:                          10:00 tot 18:00

Modellen:                    Iedere cursist zorgt voor zijn of haar eigen model tijdens de cursusdagen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de opleiding of heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar:

E-mail: college@thecolor.nl

Of via WhatsApp: +31650829742