College

Creating the Canvas

All About Bleaching! Go light the healthy way. Hoe maak je nou echt mooie blondkleuringen? Waar begin je precies met inzetten? Hoe zorg je ervoor dat de kleuring niet geel wordt? Dat zijn slechts een paar van de vragen die wij als The Color Specialists vaak krijgen over het ontkleuren en blonderen van haar. Tijdens de Creating the Canvas cursus zullen wij ze allemaal beantwoorden.

Professioneel ontkleurd haar vormt het perfecte canvas voor elke kleurbehandeling. Bij The Color is een bleaching treatment dan ook de meest gevraagde behandeling. De ervaren The Color Specialists vertellen je in één dag alles over healthy bleaching.

Inhoud

  • Storytelling: alles over bleaching
  • Unieke recepten van The Color Creative Director Floor Mulder
  • Effectieve communicatie naar de consument, inclusief verkoop
  • Step-by-step uitleg van de techniek
  • Tips & Tricks

Voor wie?

De Creating the Canvas cursus is geschikt voor kappers die minimaal 1 jaar ervaring hebben en zich willen verdiepen in het blonderen en ontkleuren van haar.

Opmerkingen

Voor de Creating the Canvas cursus word je gevraagd zelf een model mee te nemen. Jij zal het haar van jouw model tijdens de cursus ontkleuren. Na inschrijving voor de cursus ontvang je een gedetailleerde outline met specifieke vereisten. Ben je niet in staat om zelf een model mee te nemen? Voor 25 euro extra regelen wij een geschikt model voor je.

Data & tijden

1 dag van 10:00 tot 17:00

Prijs

€302,50 inclusief BTW en The Color Board

Inschrijven & tijden

Door te klikken op “bestel nu” verzoek ik tot directe levering van de dienst (binnen de 14 dagen herroepingsrecht) en ga ik akkoord met de algemene voorwaarden.