College

All about digital + Sales Killers

It’s a digital world! Tijden veranderen en de consument verandert mee; 9 van de 10 klanten leeft tegenwoordig in haar smartphone. Het is essentieel om hier als salon of haar professional goed op in te spelen. Tijdens de All About Digital + Sales Killers cursusdag leer je door middel van hands-on tips & tricks alles over het optimaal inzetten van digitale marketing om zo jouw salon of eigen werk te promoten. Daarnaast leer je hoe je de perfecte sales pitch houdt. Deze cursus wordt gegeven in samenwerking met The Color Magazine.

Inhoud ochtend – Sales Killers door Jeffrey Janssen (oprichter The Color)

Kappers lopen vaak tegen bepaalde vraagstukken aan. Hoe kan je bijvoorbeeld binnen 5 minuten een perfecte consultatie neerzetten zodat de klant precies weet wat er verwacht kan worden? Wanneer zeg je de juiste dingen op een natuurlijke manier, en wanneer zeg je juist niets? Dit zijn de momenten die ervoor zorgen dat je omzet-verhogend gaat werken in je adviezen.

Jeffrey Janssen zal zijn ervaringen als kapper delen. Hij laat zien dat er een aantal Killer communicatie-tactieken bestaan die je kunt inzetten voor een omzet-verhogend resultaat.

Inhoud middag – All About Digital door Iris Poldervaart (Creative Director The Color)

  • Inzicht in digitale wereld
  • Hands on tips & tricks om de zichtbaarheid van jouw salon/werk te vergoten

Voor wie?

De All About Digital + Sales Killers cursus is uiterst geschikt voor professionals (saloneigenaren, ZZP’ers) die hun digital presence willen ontwikkelen en verbeteren en hun sales-vaardigheden willen verbeteren en op een effectieve manier willen communiceren met de klant.

Opmerkingen

Voor de All About Digital cursus is het van belang een smartphone of een tablet mee te nemen.

Data & tijden

24 september van 10.00 tot 15.00

Prijs

€ 99,95 inclusief BTW

Inschrijven & tijden

Door te klikken op “registreren” verzoek ik tot directe levering van de dienst (binnen de 14 dagen herroepingsrecht) en ga ik akkoord met de algemene voorwaarden.