Ottilie Krommendam

Trendreport: Creative Director Iris Poldervaart licht aankomende trends uit.

7 april 2018

Bij The Color kun je terecht voor de nieuwste haarkleuren door de beste Color Specialisten in Nederland. Maar, The Color biedt je ook iedere dag een nieuwe dosis haarinspiratie en blijft altijd up-to-date over de laatste trends. Ook voor aankomende lente heeft The Color redactieteam weer onderzoek gedaan naar de laatste trends. Hierbij presenteren wij: ons eerste video trendreport.

Creative Director Iris Poldervaart licht je in deze video vijf trends toe op het gebied van haarkleur. Deze haarkleuren zullen we regelmatig voorbij zien komen in de lente. Wij vertellen je graag meer over deze trend, maar ook hoe je deze trend kunt toepassen op je éigen haar. Wij wensen je heel veel kijkplezier!

Onderstaande trends komen voorbij in de video

– Marbling
– Strawberry peach
– Subtle ombre
– Lila
– Beige blonde

Dat waren de belangrijkste trends voor aankomende lente. Welke trend is jouw favoriet? Onze Color Specialisten geven je graag advies over wat bij jouw haarkleur past. Maak daarom snel een afspraak met in één van onze The Color salons voor een vrijblijvend adviesgesprek. Check www.thecolor.nl/salons voor onze salons in Amsterdam en Nijmegen.

Heb jij een vraag over trends waar je graag antwoord op zou willen hebben? Stuur ons dan een DM naar ons Instagram kanaal @thecolorisyou en wie weet beantwoorden wij deze in onze volgende Q&A video.

Blijf ook op de hoogte via ons Youtube kanaal @thecolorisyou voor andere Q&A’s. Zoals een Q&A met Jeffrey over knippen en business, een Q&A met Romy over extensions en een Q&A met Shadée over haarkleur.

Blijf op de hoogte van al onze content waar we de laatste tips en tricks delen op het gebied van beauty, fashion en lifestyle.

Magazine: www.thecolor.nl/magazine

Ook zijn we te vinden op Instagram, Facebook, Pinterest en Youtube onder @thecolorisyou

We hopen je snel te zien in één van onze salons!