Anna van der Griend

Dit zijn ze: de nagellaktrends van najaar 2017

6 september 2017

Onze nagels zijn onze favoriete mini-accessoires. Dat klinkt misschien raar, maar denk er maar eens over na. Met een één kleurtje kun je je hele look een boost geven. Wij worden dan ook heel blij van de nagellaktrends van najaar 2017. Zoveel kleuren, designs, en… glitters!

De opvallendste trends? Negative space designs lijken voorlopig nergens naartoe te gaan – net als de liefde voor all things glitter en metallic overigens. Ook leuk: de enkele gelakte nagel die we zagen bij Tibi en Zadig & Voltaire is misschien wel de snelste en makkelijkste nagellaktrend van dit najaar. Perfect voor iedereen die het lakken van 10 nagels toch net iets teveel werk vindt (hé, we snappen het helemaal; liever lui dan moe).  

Ook voor de mensen die van klassiek houden is er genoeg moois om uit te kiezen. Bij Alexander Wang en Jonathan Simkhai kwamen de perfecte nude tintjes voorbij en zoals bijna elk najaar speelt ook deze herfst het chique oxblood (oftewel bordeauxrood) weer een flinke rol op onze nagels, al dan niet verfraaid met metallic accenten.

Dit zijn ze dan: de grootste nagellaktrends van najaar 2017

 

Beeld: Getty, ImaxTree

Categorieën