Anna van der Griend

London Fashion Week Fall 2017 make-up trends

26 februari 2017

Welke beauty looks worden helemaal hot dit najaar? Wij kijken nu alvast naar de London Fashion Week Fall 2017 make-up trends.

Tijdens New York Fashion Week zagen we kleur. Heel veel kleur, en dan vooral op de ogen. Van pasteltinten tot felle en primaire kleuren, alles passeerde de revue. Ook in Londen speelden interessante kleurencombinaties en experimenten met vorm en textuur een belangrijke rol. Dat zagen we op de mond (in de vorm van de uitgeveegde rode gloss bij Preen en de matte lippen bij Eudon Choi), maar net als in New York leek de focus toch vooral te liggen op de spectaculaire ooglooks. We kunnen dus alvast stellen dat het najaar zeker niet saai zal worden, en daar zijn we erg blij om.

De hoogtepunten en meest spraakmakende looks hebben we uiteraard weer voor je verzameld. Dit zijn de trends in grote lijnen:

De lippen: slordig en vervaagd

Buiten de lijntjes kleuren mag gewoon.

De lippen: oranje

Toegegeven, het is een kleur die niet iedereen even goed kan hebben. Maar als je er mee wegkomt, grijp dan vooral je kans, want oranje is hot deze herfst.

De ogen: roze

Gespot op de rode loper, New York Fashion Week én London Fashion Week, en dus officieel nog het hele jaar lang een trend. Inslaan dus, die roze oogschaduw.

De ogen: pastel

Niet langer voorbehouden aan de lente: zoete, zachte pasteltinten doen het nu ook heel goed tijdens de koudere dagen.

De ogen: fel gekleurd

Een statement maak je dit najaar met sterk opgemaakte ogen in felle kleuren. Van grof tot verfijnd, maar altijd groots.

De huid: clean en natuurlijk

Zeg maar dag tegen je favo junkfood en investeer in een goede dagcrème, want de foundation en concealer laten we staat dit najaar. Slik.

En, welke London Fashion Week Fall 2017 make-up trends ga jij dragen dit najaar?

Beeld: Imax Tree

 

Categorieën