Georgien Modijefsky

Grammy Awards 2017: de mooiste hair & beauty

13 februari 2017

Beyonce of Adele? Dat was de grote vraag van de Grammy Awards 2017. Allebei waren ze meerdere keren genomineerd (ook voor dezelfde prijzen) en zo waren er twee kampen gevormd: kamp Beyonce en kamp Adele. Adele bleek de grote winnares met onder andere (ja, er waren er meer!) de prijzen voor Record, Album en Song of the Year. Beyonce won wel de prijs voor best Urban Contemporary Album.

Spannend natuurlijk, die strijd tussen Adele en Beyonce, maar niets houdt onze focus lang genoeg weg van de looks op de rode loper.

Natuurlijk zagen we weer klassieke looks zoals de rode lip, maar ook verrassende, zoals de roze oogschaduw. Deze zagen we al eens voorbijkomen bij de SAG Awards en lijkt steeds populairder te worden. De smokey eye was erg populair. Vooral in combinatie met een zachtroze of nude lip, maar soms ook met knalrood of zelfs donkere berry kleuren.
De highlighter liefde is nog niet over! De sunkissed dewy glow zagen we bij bijvoorbeeld Lea Michele en Charli XCX.

Steil en sleek haar was ook nog steeds een favoriet, maar opgestoken haar voerde de boventoon. Het liefst niet al te netjes, alsof er nauwelijks tijd aan besteed is (HA! as if). Ook prachtige losse golven á la mermaid hair was een veelgemaakte keuze.

Grammy Awards 2017

 

Dus terwijl de meeste ogen zich richtten op Beyonce versus Adele, richtten wij onze ogen op de red carpet. Want zeg nou zelf: de award is snel vergeten, maar de hair en beauty gaan nog zeker een heel seizoen mee. Bekijk ook de mooiste looks van de BAFTA Awards!

 

Beeld: Women’s Wear Daily