Anna van der Griend

De kleurrijke eye strobing trend is een hit bij celebs en MUA’s

30 augustus 2017

Als het op highlighter aankomt is ons motto: hoe meer, hoe beter. Wij zijn dan ook dol op inner eye strobing, oftewel het highlighten van je binnenste ooghoeken.

Inner eye strobing zelf is niets nieuws; visagisten passen dit trucje al veel langer toe om een frisse, open blik te creëren. De laatste tijd zien we echter een variant die net even wat minder subtiel is, en een stuk kleurrijker. Want wat blijkt: strobing is niet alleen de perfecte manier om een wakkere look te faken, maar ook om een interessante pop of color aan je gezicht toe te voegen. Hoewel de meeste make-up artists, influencers en beauty junkies het bij glanzende metallic oogschaduws houden, zijn er ook creatievelingen die matte kleuren gebruiken om hun look op te vrolijken. En dat is ook meteen het leuke aan deze trend: hij biedt ontzettend veel vrijheid om te spelen met kleuren op een manier die bij jou past. Geen regels, geen beperkingen. Het resultaat is opvallend, een tikje mysterieus en vooral ontzettend cool.

Inner eye strobing inspiratie

Je hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven; we hebben de beelden. We verzamelden de coolste en meest inspirerende voorbeelden van kleurrijke inner eye strobing looks.

 

 

Beeld: Pinterest, Beth Bender Beauty, Instagram: @patrickta, @beautybekky, @collegiatebeauty, @katiejanehughes, @sam_makeup_art, @kristinaxmakeup, @makenziewilder

 

Categorieën