Demi Kleiboer

Nieuw bij The Color: Luca Vacante

28 november 2018

Met trots kondigen wij aan dat Luca Vacante vanaf zaterdag 1 december ons team bij The Color Haarlemmerdijk komt versterken!

Luca werkt elke dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Wil je een afspraak bij Luca maken?
Dat kan heel eenvoudig door een bericht te sturen via WhatsApp: +31615582239. 

Locatie: The Color Haarlemmerijk 94

Color Specialist

Wij stelden wat vragen aan Luca:

1. Hoe lang ben je al werkzaam als kapper? 

Toen ik 15 was ben ik begonnen als kapper. Ondertussen ben ik 35 jaar dus zo ongeveer 20 jaar al. In deze periode ben is ook mijn passie voor styling ontstaan.

2. Wat vind jij het leukste aan dit vak?

Ik houd ervan om met mijn handen bezig te zijn. Hierdoor kan ik mijn creativiteit kwijt. Ik kijk altijd goed naar de persoonlijkheid van de klant en zorg ervoor dat ik een kapsel creëer wat echt bij de persoonlijkheid van de klant past.

3. Hoe belangrijk is die creativiteit?

Heel belangrijk. Doordat ik mijn creativiteit kwijt kan ik het kappersvak zorg ik ervoor dat iedere klant blij de deur uitloopt.

4. Wat zou jij heel graag tegen je klanten willen zeggen?

Ik heb helaas een break down gehad, onverwachts. Hierdoor heb ik jullie hier niet allemaal van op de hoogte kunnen brengen en ben ik een soort van verdwenen, ineens. Ik wil graag mijn oprechte excuses aan jullie opbiechtten en wil jullie graag vertellen dat ik weer helemaal mezelf ben met nieuwe frisse energie. Ik heb er zin in!

5. Waarom ga je bij The Color werken?

Ik ken Jeffrey (Founder The Color) al een hele lange tijd en hij was altijd een grote inspiratiebron voor mij. Ik kijk op tegen zijn visie in de kapperswereld en zijn manier van werken. Na mijn breakdown heb ik contact met hem opgenomen waarna hij mijn de kans biedt om als Styling Director bij The Color aan de slag te gaan. Ik kijk ernaar uit om jullie, mijn klanten, weer te zien!

Luca kijkt er enorm naar uit om je te mogen verwelkomen bij de nieuwste salon van The Color, op de Haarlemmerdijk 94!

The Color Haarlemmerdijk

Hopelijk tot snel!

Categorieën